Bulldozer

Lat mig nu beratta om Daligt Ligg nr 3. Vi kan kalla honom for.. Bulldozer. Och mig for Cementblock.
Vi tar det fran borjan.

Pa en bar dar vi alla dansade pa borden far jag syn pa en sot karl som tittar pa mig, flortar, ler, han ser inbjudande ut. Jag vinkar at honom att komma over och dansa pa mitt bord, och inte manga minuter efter hanglar vi. Rakt pa sak.
Vi bestammer oss for att ga darifran, da klubben anda inte var sa rolig. Vi kan inte ga till mig, och inte till honom, vi bor bada i rum med flera andra.
Till slut hamnar vi nere pa stranden, trots mina protester. Medan vi gar for att hitta det ratta stallet ser vi sakert 10 andra par som ligger och rumlar i natten. Fnissandes lagger vi oss ner och borjar pilla pa varandra... Tills det kommer ett par killar som har parkerat sin bil ett par meter bort.

Upp med byxorna, och igang med en ny jakt efter den perfekta platsen, som jag till slut hittar, i form av ett bord.

Dar ligger jag, han ska till att visa mig sina fingerfardigheter. Jag ar spand av forvantan, som snart krossas- bokstavligt talat. Han maste ha trott att jag var ett cementblock, for sa mycket kraft som han anvande, ja, det gjorde riktigt ont!

Nar han skulle klamma pa  mina brost skulle man kunna tro att han var en trettonarig kille som far kanna pa ett par brost for forsta gangen. Han holl pa att mosa dom! Antingen har han haft en tidigare tjej som gillar att han ar  hardhant, eller sa har han inga hastar i hagen. Det funkade inte for mig iallafall, och jag var tvungen att saga at honom att ta det lite lugnare. 
Nar det val var dags for sexet fick jag en positiv overraskning, en harlig snopp, som stog rakt ut till min stora fortjusning! Ingen viagra har inte!!! Njutningen varade i ungefar tre minuter, tills vi fick ett antal askadare som kom upp fran stranden pa en stig alldeles bredvid bordet. Stigen hade jag forstass inte lagt marke till nar jag valde bordet.
Efter ett par generade sekunder var det dags igen. Denna gangen varade lyckan i ca 5 minuter, innan nasta grupp kom. Strax efter det sprack kondomen och det roliga var over, da orkade jag inte mer. Tackade for mig och gick hem!

Ar det inte nagra ljuvliga historier jag kommer att kunna beratta for mina barn?!


X Lily


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0